fbpx

Adviesgesprek

Losse sessie via videocall waarbij ik je advies geef rond vragen of twijfels die je hebt.

 

Je hebt vragen over bepaalde zaken die je met je hond doet of die je hond doet in bepaalde situaties, maar je vindt de stap om een traject te boeken wat groot of het probleem daarvoor te beperkt. Via een los adviesgesprek via Zoom probeer ik je al mijn beste tips en adviezen mee te geven. Je kan mij al je vragen stellen en ik beantwoord die.
Heb je nog geen hond maar wil je je vooraf goed informeren? Kan allemaal!

Advies…

 

Ik ben van het principe dat niet elk contact met een hondengedragstherapeut direct een traject en langdurige begeleiding moet inhouden.
Soms wil je ook gewoon wat advies en inzichten voordat je klaar bent om op een intensievere basis aan de slag te gaan, of ben je met één gesprek al geholpen.

Daarom kan je bij mij ook terecht voor een losse videocall waarbij je mij gedurende 45 minuten al jouw vragen kan stellen. Indien je dat wenst kan je mij vooraf ook videomateriaal doorsturen en dan bekijken we die samen tijdens de call.

Ik heb ondertussen al meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van honden en hun baasjes en uiteraard heb ik dan ook al honderden honden begeleid. Via zo’n call kan ik je helpen bij de aanschaf of adoptie van een hond, begeleiding bij kleine problemen of troubleshooten hoe je een bepaalde situatie best aanpakt.

Let wel, dit is niet voldoende wanneer het over serieuzere gedragsproblemen gaat of gedrag dat je niet leuk vindt en al enige tijd gaande is. Dan boek je best een gedragstraject. Twijfel? Boek eerst even een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en dan bekijken we het samen even.

  Wanneer een videocall?

   

  • tEr is een hond op komst of je moet nog een keuze maken en je hebt algemeen advies nodig.
  • tEr zijn kleine dingen in het leven met jouw hond waarvan je je afvraagt of je het wel correct aanpakt.
  • tJe wil het verhaal van jouw hond en de problematiek eerst eens voorleggen voordat je in een traject stapt.
  • tJe worstelt om 1 bepaalde oefening aan te leren en wil even troubleshooten en samen bekijken hoe je dit best aanpakt.

  ONLINE ADVIESGESPREK

   

  PRIJS: 60 EURO

   

  • RZoom sessie van 45 minuten
  • RJe ontvangt vooraf een uitgebreide vragenlijst zodat ik een compleet beeld krijg en dit gesprek grondig kan voorbereiden
  • RJe krijgt een duidelijk antwoord op al jouw vragen of gericht advies om bepaalde zaken aan te pakken

    Heb je nog vragen?