fbpx

Wat anderen zeggen…

Jolijn,

Amai, wat een supergoeie hondentherapeute ben jij…!! 👍🏻

Ik had je in oktober gebeld met de vraag hoe ik het beste met onze 2 puppy’s ( een beagles van 7 maanden en een bruine labrador van 4 maanden) samen kon wandelen. Wat in tussentijd door je tips en bijsturen al heel aardig lukt. (Hoewel iedereen me voor zot verklaarde, toch geen 2 pups tegelijk…. wel buiten Jolijn gerekend dan 😊)

Onze beagle heeft intussen al 2 maal een angstfase doorlopen, wat je telkens wist op te lossen met een mengeling van Bach bloesems en tips. Dit met groot succes.

En ja, ook voor onze bruine labrador was jij onze redder in nood. Enkele weken geleden is hij de eerste 4 treden van de trap terug naar beneden gevallen/geschoven. Resultaat: hij durfde niet meer naar boven. Jolijn heeft met een tussenpose van een week EMDR toegepast. Al sinds de eerste sessie ging hij, raar maar waar, al terug tot de helft van de draaitrap.

De 2de sessie ging al veel vlotter en joepie, we slapen terug samen boven 😊

Jolijn je bent fantastisch en voor onze lieve viervoeters een superdikke vriend 😊

Tania Verhasselt

Baasje van Titoe en Thygo

Ze blaffen allemaal minder en Charlie soms niks meer. Ik krijg ook veel positieve reacties van andere hondeneigenaars dus het verschil is echt wel merkbaar.

Ik ben nu al zooooo tevreden. Ben zo fier op hem en hij weet het ook wel hoor, hij is zo gelukkig als we gaan wandelen. Hij is super aanhankelijk geworden, echt mijn maatje geworden. Niets dan positiefs echt waar. Ik was op zoek naar de gouden tip en die heb ik van jou gekregen.

Dikke merci van mij en dikke poot van Charlie en de kleine broertjes !

Hilde Luyten

Baasje van Charlie en co

Ik ben gek op dieren en doe graag spelletjes met hen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een uurtje les van Jolijn en ze leerde me oa verstoppertje spelen met mijn hond. Samen met mijn broer mochten we al onze vragen stellen over honden verzorging en Jolijn heeft die allemaal beantwoord.

Ellis Peeters