fbpx

Het leven na Confident Home Alone

Proficiat! Je bent aan het einde van je traject Confident Home Alone gekomen. Goed gedaan!

Je zal nu al een beter zicht hebben op hoe verlatingsangst werkt en wat er nodig is om jouw trainingen vlot te laten verlopen.

Maar hoe moet het nu verder? All by yourself? 😟 Je bent waarschijnlijk nog een eindje weg van jouw hond voor langere tijd alleen laten en moet eventueel nog de triggers bij het vertrek terug invoeren.

Ik heb diverse mogelijkheden voorzien, gaande van geen verdere begeleiding tot een light versie van ons huidige traject en alles tussenin.

 

Geen van onderstaande keuzes staat gebeiteld in steen. Wil je een trigger invoeren of loop je ergens tegenaan, dan kan je even schakelen naar een intensievere begeleiding. Gaat het heel erg goed, dan kan je uiteraard afbouwen of zelf verder trainen.

 

Optie 1 – Home Alone Together – mijn verlatingsangstgroep

  • Facebook groep waarin je anderen kan vinden die ook met hun hond aan het trainen zijn op verlatingsangst
  • Je mag 1 video per week opladen voor review en zoveel vragen stellen als je wil. De vragen worden op dinsdag, donderdag en zaterdag beantwoord.
  • Ik plan 1 keer per maand een Zoom call of FB live waarin iedereen direct vragen kan stellen.
  • Dit is een groepsbegeleiding dus geen privé bespreking mogelijk
  • Geen videoreview of geen zoom calls inbegrepen. Die laatste kan je apart inboeken indien je hier nood aan hebt, zie verder.
  • Het is een abonnement dat je steeds kan opzeggen

Investering zonder gebruik van de app: 39 euro per maand of 110 euro voor 3 maanden

Investering inclusief gebruik van de app: 54 euro per maand of 155 voor 3 maanden.

Optie 2 – App with benefits.

Je blijft de app gebruiken via mij zodat ik je resultaten kan volgen en je ook de chat functie in de app met mij kan gebruiken. De trainingsplannen worden door de app automatisch gegenereerd dus ik maak die niet. Je kan vragen stellen binnen die privé chatfunctie. Ik bekijk en beantwoord die twee keer per week.
Het is een abonnement dat je altijd kan opzeggen.

Investering: 29 euro per maand

Optie 3 – Je traint helemaal op jezelf verder, met of zonder app.

Het is mogelijk om zelf verder te trainen zonder app of andere begeleiding. Je houdt je vorderingen en tijd dan best bij in een excel of google sheet.

Hoe bepaal je je tijd en wat wanneer het niet lukt?

De korte samenvatting ontvang je bij ‘afstuderen’, die leert je alles wat je moet weten. Je kan het ook allemaal uitgebreid terugvinden in de cursus in Teachable.

Je kan ook de app gewoon blijven gebruiken en die zelf de plannen automatisch laten genereren. Dit gaat via Julie Naismith, die de app ontwikkeld heeft.
Investering: 13 dollar per maand

Optie 4 – Level up: Je schakelt naar individuele begeleiding

Lijk je alles uit de cursus gedaan te hebben, maar blijf je toch vastlopen? Wil je eventjes iemand die over jouw schouder meekijkt en alle details uitwerkt om optimaal te kunnen trainen? 
Dan kan je ervoor kiezen om te schakelen naar individuele begeleiding aan een verlaagd tarief. We hebben immers al samen een uitgebreide intake gedaan bij de start van jouw groepstraject. Ter vervanging is er een korte sessie van 30 minuten om te bekijken waar je tegenaan loopt en verder krijg je:

– 5 dagen per week een gepersonaliseerd plan

– 5 dagen per week een open lijn met mij via whatsapp

– wekelijks een Zoom call van 30 minuten waarin we ook samen een oefening doen.

– ik bekijk elke dag de video’s van jouw training

Investering: 440 euro per maand

Hulpsessies via Zoom

 

Je krijgt de mogelijkheid om een aparte call van 30 minuten in te boeken wanneer je dat wil.
Een Zoom call van 30 minuten kost 40 euro.

Dat kan via deze aparte kalender of je kan me via mail contacteren.

Als je me een review nalaat van jouw traject, dan krijg je de eerste call helemaal gratis. Dit kan je doen via deze link